Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Mullsjö
MUL

Dramatik väntar - Paulsson vs. Gillek

12 april 2018 11:30
SSL-slutspelet

Det står 2-2 i matcher och det väntas ett nytt hett möte mellan Storvreta och Mullsjö. Storvretas Nicklas Paulsson och gästernas David Gillek ska nu göra upp om vilka som skaffar sig matchboll i denna semifinal.


Storvreta - Mullsjö

Torsdag 19:00 IFU Arena

Storvreta och Mullsjö fortsätter att bjuda in till målkalas. Efter fyra spelade semifinaler står det nu 2-2 i matcher när IFU Arena slår upp portarna för rond fem.

I det senaste mötet segrade Mullsjö hemma med 7-6 efter förlängning, det var matchseriens "målsnålaste" tillställning. Trots att nyckelspelaren Nicklas Paulsson i Storvreta, som under onsdagen valde att förlänga med moderklubben, svarade för fyra poäng i form av två mål och två assist, fick Uppsalalaget alltså se sig besegrade efter att Kasper Hedlund avgjort med 23 sekunder kvar av förlängingen.

I Mullsjö var det lagkapten David Gillek som var poängstarkast med ett mål och tre assist, Gillek var även passläggare till Hedlunds avgörande.

Något av lagen ska nu koppla greppet om denna semifinal och skaffa sig matchboll till nästa möte, vilka det blir är högst oklart. Men räkna med dramatik och ett riktigt slutspelstempo med flera nätrassel.