Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Nicklas Paulsson förlänger med moderklubben

11 april 2018 10:45
SSL Herr Silly

Nicklas Paulsson har vunnit både SM-guld och Champions Cup med sin moderklubb Storvreta. Under onsdagsförmiddagen meddelade klubben att 25-åringen är förlänger sitt kontrakt med två år.


Nicklas Paulsson har spelat i Storvreta under hela sin innebandykarriär och har i år svarat för sin poängbästa säsong i SSL. Än så länge har 25-åringen noterats för 25 poäng fördelat på tio mål och femton assist - och fler kan det bli.

Storvreta som just nu mitt uppe i en semifinalserie mot Mullsjö presenterade kontraktsförlängningen på sin hemsida under onsdagen.

– Det var självklart för mig att förlänga med Storvreta. Jag vill spela i ett av världens bästa lag som alltid spelar för att vinna nya titlar. Med detta lag som håller på att ta form så ser jag verkligen fram emot nästa säsong, säger Nicklas Paulsson till Stovretas hemsida.

Johan Carlström i Storvretas styrelse berättar att klubben är jätteglada att Paulsson vill fortsätta sin innebandykarriär i Uppsalalaget.

– Nicklas är med sin irrationella spelstil en viktig spelare för oss då han kan spela på flera olika forwardspositioner, säger Johan Carlström på klubbens hemsida.