Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Storvreta
STO

Målrika fighten fortsätter

10 april 2018 11:30
SSL-SLUTSPELET

Drabbningarna mellan Mullsjö och Storvreta den här säsongen har varit riktiga målfester. Som minst har tio mål gjorts i matcher lagen emellan - när nu semifinalens fjärde fight står för dörren. Ska Mullsjö kvittera matchserien eller kan Storvreta dra ifrån?


Mullsjö - Storvreta

Tisdag 19:00 Nyhemshallen

I och med segern hemma i IFU Arena senast har Storvreta vänt underläge till ledning i semifinalserien mot Mullsjö. Västgötarna vann som bekant den inledande matchen med 8-7 efter förlängning men efter det har Uppsalalaget dragit det längre strået två gånger om.

Redan i grundserien var det målrika matcher mellan lagen - 7-3 till Storvreta respektive 13-8 till Mullsjö - och i slutspelet har det som bekant inte varit några undantag. Efter Mullsjös seger i den första semin har Storvreta segrat med 9-8 samt 10-7 - och det mesta talar för att det åter kommer att bli en målfest när Mullsjö är ute efter revansch på tisdagskvällen.

Poängbäst i västgötarnas lag senast var Rikard Eriksson som gjorde två mål samt en assist och i Uppsalalagets manskap hade Robin Nilsberth en riktigt lyckad dag. Backen noterades för fyra mål och två assist och är numera slutspelets näst bästa back poängmässigt.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Storvreta via SSL Play.