Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match

Norsk poängmaskin klar för Helsingborg

6 augusti 2018 17:05
SSL Herr Silly

Den unge norrmannen Fredrik Gjödalstuen öste in poäng för Sarpsborg i den högsta ligan i Norge under förgående säsong, men nu står det klart att han lämnar Norge för spel i SSL med Helsingborg.


Fredrik Gjödalstuen är född 1999 men har trots sin unga ålder redan spelat fyra säsonger med Sarpsborg i den högsta ligan i Norge. Under förra säsongen öste den unge talangen in poäng och snittade över fyra poäng per match.

I våras fick han chansen att representera Norges herrlandslag, och nu siktar Gjödalstuen på att ta en plats i den norska VM-truppen.

Under måndagen presenterades han av Helsingborg som deras senaste tillskott och sportchefen Fredrik Azelius hoppas att 18-åringen fortsätter med sin fina poängproduktion även i SSL.

– I Fredrik får vi en stor och stark poängmaskin. Han har visat att han är kapabel att producera, nu hoppas jag att han ska ta med sig det till världens bästa liga. Fredrik är blott 18 år gammal, vilket gör att han har framtiden för sig. Värvningen rimmar givetvis väldigt bra med vår filosofi att jobba ungt och lovande. Vi är mycket nöjda att vi lyckats ro Fredrik i hamn.