Tisdag
21 Jan 2 matcher
Lördag
25 Jan 5 matcher
Söndag
26 Jan 6 matcher
Måndag
27 Jan 1 match
Fredag
07 Feb 1 match
Lördag
08 Feb 8 matcher
Söndag
09 Feb 4 matcher
Tisdag
11 Feb 1 match

Norsk poängmaskin klar för Helsingborg

6 augusti 2018 17:05
SSL Herr Silly

Den unge norrmannen Fredrik Gjödalstuen öste in poäng för Sarpsborg i den högsta ligan i Norge under förgående säsong, men nu står det klart att han lämnar Norge för spel i SSL med Helsingborg.


Fredrik Gjödalstuen är född 1999 men har trots sin unga ålder redan spelat fyra säsonger med Sarpsborg i den högsta ligan i Norge. Under förra säsongen öste den unge talangen in poäng och snittade över fyra poäng per match.

I våras fick han chansen att representera Norges herrlandslag, och nu siktar Gjödalstuen på att ta en plats i den norska VM-truppen.

Under måndagen presenterades han av Helsingborg som deras senaste tillskott och sportchefen Fredrik Azelius hoppas att 18-åringen fortsätter med sin fina poängproduktion även i SSL.

– I Fredrik får vi en stor och stark poängmaskin. Han har visat att han är kapabel att producera, nu hoppas jag att han ska ta med sig det till världens bästa liga. Fredrik är blott 18 år gammal, vilket gör att han har framtiden för sig. Värvningen rimmar givetvis väldigt bra med vår filosofi att jobba ungt och lovande. Vi är mycket nöjda att vi lyckats ro Fredrik i hamn.