Lördag
17 Feb 6 matcher
Söndag
18 Feb 8 matcher
Torsdag
22 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 5 matcher
Söndag
25 Feb 8 matcher
Tisdag
27 Feb 2 matcher

Pixbo Wallenstam ser helheten på nätet

5 juli 2017 14:38
SSL på nätet

De sluga rävarna från västkusten lanserar denna onsdagseftermiddag sin nya hemsida, som är en del av SSL:s gemensamma lösning på nätet.


I dag lanseras Pixbo Wallenstams nya hemsida. Flytten till SSL:s gemensamma system är ett led i klubbens arbete med att se den större helheten för ligan.

– Fördelen med portalen är att mycket av verksamheten i Svenska Superligan på sikt kan koordineras i portalen. Vi vill förbättra upplevelsen för alla klubbarnas supportrar, säger Pixbo Wallenstams kommunikationsansvarige Mats Lindkvist.

– Här ska man kunna läsa de senaste nyheterna om Svenska Superligan, man ska kunna köpa biljetter och titta på highlights från spelade matcher och intervjuer om kommande matcher. Vidare ska det finnas statistik på lag- och individnivå med mera, med mera.

Pixbo Wallenstam har jobbat både intensivt och bra för att kunna lansera sin nya hemsida innan den stora semesterperioden tar vid.

– Jag vill tacka vår webbansvarige Patrik Nyqvist och alla inblandade från Svensk Elitinnebandy och Sports Editing Sweden för ett fantastiskt väl genomfört arbete och tror mycket på portalens betydelse för att koordinera supportrarnas upplevelse av Svenska Superligan, säger Mats Lindkvist.

Pixbo Wallenstam ligger långt framme i sitt tänk på nätet och från SSL:s håll är vi övertygade om att klubben kommer fortsätta att vara en starkt bidragande part i utvecklingen. Välkomna in!

Läs också mer om lanseringen på Pixbos hemsida