Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match

Mullsjö nästa klubb in i SSL:s hemsidessystem

29 juni 2017 11:40
SSL på nätet

Efter att häromdagen ha redovisat ett starkt ekonomiskt resultat tar nu Mullsjö AIS också ett starkt kliv in i det gemensamma hemsidessystemet.


Innebandyvärlden är till synes just nu inne i en lågintensiv period, men skenet bedrar. Även om det inte finns några matchtillfällen händer det väldigt mycket både bakom och framför kulisserna.

– Vi har precis redovisat ett starkt ekonomiskt resultat och spelartruppen inför den kommande säsongen ser mer spännande ut än någonsin tidigare, berättar Mullsjös ordförande Pernilla Bernhardsson.

– Att i denna veva också ta steget in i SSL:s gemensamma hemsidessystem känns som ett extra nyförvärv som höjer föreningen ytterligare. Vi tror på ligans potential och styrkan i att arbeta tillsammans utanför planen, vilket gör att det här är ett naturligt drag för oss.

Hemsidan för Mullsjö återfinns precis som tidigare på www.mullsjoais.se.

– Våra ansvariga har arbetat mycket och bra inför den här lanseringen. Framöver kommer saker och ting också att förbättras ännu mer på olika sätt både för besökare och administratörer. Vi ser fram emot fortsättningen, avslutar Pernilla.