Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 2 matcher
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 2 matcher

Nu hittar du Linköping i SSL-nätverket

9 oktober 2017 12:00
SSL på nätet

Sedan en tid tillbaka finns Linköping med på SSL:s gemensamma hemsidesplattform. Östgötarna är klubb nummer elva att ansluta.


– Det var för oss en självklarhet att vara del av den utveckling som pågår inom svensk innebandy. Detta är ett resultat av att föreningen SSL tillsammans med Linköpingsföretaget SportsEditing tagit fram en plattform där vår sports behov att presentera information om alla Superligalagen på ett rationellt och likartat sätt tillgodoses, kommenterar Linköpings ordförande Christer Kindvall.

Östgötarna representeras som bekant i SSL på både Dam- och Herrsidan. Nu samlas allt material från elitlagen under SSL:s gemensamma tak. Klubbens ungdomssektion ligger kvar på den tidigare hemsidan, dit besökarna enkelt kan gå från den nya plattformen.

– Du kommer nu på vår sida kunna ta del av motståndarlagens införintervjuer. Vi kommer att få statistik och annan information uppdaterad automatiskt. Utvecklingen och informationen på sidan kommer bara växa, så håll dig uppdaterad, avslutar Kindvall.

Gör ett besök på Linköpings nya hemsida.