Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Warberg nästa lag att utöka hemsidesfamiljen

11 september 2017 20:00
SSL på nätet

Näst på tur in i SSL:s gemensamma hemsidessystem är Warberg – en klubb som blir nummer åtta att göra sällskap.


SSL:s hemsidessystem växer vidare så att det knakar. Under måndagen lanserade dels Jönköping sin nya plattform, men smålänningarna var inte ensamma om det.

Även Warberg presenterade sitt nya ansikte utåt och klubben blir med det nummer åtta i ordningen i SSL. Ligans gemensamma hemsidesfamilj växer sig allt större och välkomnar sitt senaste tillskott. Warberg är samtidigt nöjda med att kliva in i systemet.

– Vi tycker att det är ett naturligt och helt rätt steg i att stärka SSL:s varumärke. Möjligheterna blir störe för alla föreningar när vi hamnar i samma plattform, kommenterar Warbergs presskontakt Jonas Klavberg.

Systemet skapar stora möjligheter

Klubbens damer spelar kvar i SSL, samtidigt som herrarna i våras degraderades till Allsvenskan. Förhoppningen är att inom kort åter ha två lag i högstaligan, men redan nu är Warberg i framkant där. Övergången till den nya hemsidan öppnar upp en ny scen för klubben.

– Arbetet med att flytta över all information har gått över förväntan och ju mer vi jobbar med systemet desto mer möjligheter ser vi. När seriespelet är igång hoppas vi att besökarna ska uppleva att sidan fått ett ännu större lyft, förklarar Klavberg.

Gör ett besök på Warbergs nya hemsida.