Lördag
17 Feb 6 matcher
Söndag
18 Feb 8 matcher
Torsdag
22 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 5 matcher
Söndag
25 Feb 8 matcher
Tisdag
27 Feb 2 matcher

Warberg nästa lag att utöka hemsidesfamiljen

11 september 2017 20:00
SSL på nätet

Näst på tur in i SSL:s gemensamma hemsidessystem är Warberg – en klubb som blir nummer åtta att göra sällskap.


SSL:s hemsidessystem växer vidare så att det knakar. Under måndagen lanserade dels Jönköping sin nya plattform, men smålänningarna var inte ensamma om det.

Även Warberg presenterade sitt nya ansikte utåt och klubben blir med det nummer åtta i ordningen i SSL. Ligans gemensamma hemsidesfamilj växer sig allt större och välkomnar sitt senaste tillskott. Warberg är samtidigt nöjda med att kliva in i systemet.

– Vi tycker att det är ett naturligt och helt rätt steg i att stärka SSL:s varumärke. Möjligheterna blir störe för alla föreningar när vi hamnar i samma plattform, kommenterar Warbergs presskontakt Jonas Klavberg.

Systemet skapar stora möjligheter

Klubbens damer spelar kvar i SSL, samtidigt som herrarna i våras degraderades till Allsvenskan. Förhoppningen är att inom kort åter ha två lag i högstaligan, men redan nu är Warberg i framkant där. Övergången till den nya hemsidan öppnar upp en ny scen för klubben.

– Arbetet med att flytta över all information har gått över förväntan och ju mer vi jobbar med systemet desto mer möjligheter ser vi. När seriespelet är igång hoppas vi att besökarna ska uppleva att sidan fått ett ännu större lyft, förklarar Klavberg.

Gör ett besök på Warbergs nya hemsida.