Lördag
17 Feb 6 matcher
Söndag
18 Feb 8 matcher
Torsdag
22 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 5 matcher
Söndag
25 Feb 8 matcher
Tisdag
27 Feb 2 matcher

Jönköping kliver in i SSL-systemet

11 september 2017 19:00
SSL på nätet

Det gemensamma hemsidessystemet välkomnar Jönköping. Nykomlingen på både dam- och herrsidan lanserade på måndagen sin nya plattform.


Jönköping har under måndagen öppnat upp portarna för sin nya hemsida. Det innebär att klubben från och med idag ingår i SSL:s gemensamma system, som ska samla klubbarna under ett tak. Lanseringen har gett ett ordentligt lyft för hemsidan upplever man från JIK-led.

– Vårt byggande har pågått under några intensiva månader och den nya hemsidan innehåller en mer komplett beskrivning av vårt erbjudande och synliggör dessutom kopplingen till SSL, berättar klubbens ordförande Dan Nordlöf.

"Detta blir vår förenings SSL-fönster"

Sportsligt väntar en mycket spännande säsong vid Vätterns strand. Jönköping gör comeback i SSL både på dam- och herrsidan, ett dubbelt avancemang i seriesystemet som skapar stort intresse runt klubben. Ambitionen från JIK är att lanseringen av den nya hemsidan ska göra dem mer tillgängliga, både för sina supportrar och partners.

– Att satsa på digital kommunikation är en självklarhet också för JIK. Våra medlemmar, supporters, sponsorer och andra mer tillfälliga besökare ska nu förhoppningsvis uppleva ett tillgängligare JIK, menar Nordlöf och fortsätter.

– Detta blir vår förenings "SSL-fönster", där allt som rör vårt dam- och herrlag kommer att samlas. Vår nuvarande hemsida (laget.se) kommer vi att fortsätta använda för både intern och extern kommunikation och för alla de lag som inte omfattas av SSL.

Gör ett besök på Jönköpings nya hemsida.