Söndag
11 Okt 11 matcher
Lördag
17 Okt 5 matcher
Söndag
18 Okt 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
24 Okt 7 matcher
Söndag
25 Okt 7 matcher
Tisdag
27 Okt 1 match

Världens bästa innebandyliga på SportExpressen Play

SportExpressen Play är en plattform som visar livesänd sport och är ett samarbete mellan Bonnier News (där Expressen och över 40 lokaltidningar ingår) och NTM (där 19 lokaltidningar ingår).

SportExpressen Play visar alla matcher i SSL Dam, SSL Herr samt fotbollsligorna Ettan och Elitettan. Dessutom kommer det att fyllas på med massor av andra matcher och tävlingar från andra idrotter och serier.

Just nu kostar månadsabonnemanget endast 99 kr den första månaden, utan bindningstid! Därefter betalar du ordinarie pris 299 kr/mån - och du som väljer månadsabonnemang får dessutom tillgång till allt annat som sänds på SportExpressen Play.

Alternativt kan du köpa enstaka matcher för 139 kr om du så önskar.

Se alla matcher på https://www.sportexpressenplay.se

Om Svenska Superligan

Svenska Superligan är Världens bästa liga i innebandy, med dam och herr under samma tak. Det speglar våra viktiga grundvärderingar, där jämställdhet och hållbarhet är självklara inslag i vår vardag.

Ligan innehåller starka profiler med världens bästa spelare både på dam- och herrsidan. På ligahemsidan SSL.se hittar du nyheter om ligan, klubbarna och lagen, statistik, video och mer därtill.