Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Mora
MORA

Endre och Mora vann inledningsmatcherna

26 mars 2021 22:20
SSL Dam

Endre och Mora inledde kvartsfinalspelet på bästa sätt. Endre vann klart på hemmaplan mot Täby medan Mora tog en bortaseger mot Sirius. Båda lagen har därmed 1-0 i matcher.


Se highlights från alla matcher på SSL Play!

Sirius Innebandy - KAIS Mora 3-6 (1-2, 1-3, 1-1)

Mål Sirius: Rebecka Jansson 3

Mål Mora: Alexandra Terner, Lina Svarfvar, Josefin Svarfvar, Matilda Lindgren, Jenna Saario, Adina Augustsson

Rubrikerna

– Mora plockade hem den första kvartsfinalen mot Sirius med 6-3. Dalalaget gick upp en 2-0-ledning i den första perioden. Sirius reducerade i slutet av första akten, men i andra perioden ökade Mora på med två nya mål och det 4-1-försprånget orkade Sirius inte hota.

– Adina Augustsson avslutade målskyttet i matchen och var också Moras poängbästa spelare med ett mål och en assist.

– Alexandra Terner gjorde ett mål för Mora och hon har nätat i sju av de åtta senaste matcherna.

– Noterbart är att Mora spelade sin första match sedan sjunde mars eftersom man avslutade grundserien med tre walkover-matcher till följd av covid-19-smitta i truppen.

– Rebecka Jansson, som Sirius plockade in från Telge i slutet av december, sköt alla tre målen för hemmalaget. Det efter att ha gjort sex mål på tolv matcher under grundserien.

– Sirius är i en formsvacka. Uppsala-laget har, om vi räknar in grundserien också, bara vunnit en av de sju senaste kamperna.

– Match två spelas i Mora på söndag.

Endre IF - Täby FC 10-2 (1-0, 3-1, 6-1)

Mål Endre: Anna Jakobsson 2, Stephanie Boberg 2, Ellen Bäckstedt 2, Isabella Ström, Erika Nilsson, Corin Rüttimann, Wilma Johansson

Mål Täby: Matilda Sjödin, Lisa Carlsson

Rubrikerna

– Endre plockade hem den första kvartsfinalen mot Täby med 10-2. Anna Jakobsson sköt 1-0 i den första perioden och i andra perioden gick gotländskorna upp till 4-0 innan Täby kunde reducera. I början av den tredje perioden spädde Endre på med tre nya mål och seglade iväg till en komfortabel seger.

– Ellen Bäckstedt, två mål och en assist, samt Wilma Johansson, ett mål och två assist, var poängbäst hos hemmalaget. Bäckstedt gjorde poäng för åttonde matchen i rad.

– Stephanie Boberg är i riktigt fin målform. Hon satte dubbla bollar mot Täby och har gjort tio mål på de sju senaste matcherna.

– Erika Nilsson avslutade grundserien med att bli femmålsskytt mot Jönköping och nu skickade Endre-forwarden in ytterligare ett mål.

– Täby åkte på fjärde raka förlusten om vi räknar in avslutningen på grundserien.

– Match två spelas i Täby på söndag.