Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Falun
FAL

Utjämnat i serien - Eriksson och Mullsjö sänkte Falun i hemmaborgen

11 april 2019 21:45
SM-slutspel Herr

Mullsjöfansen fortsätter att skämmas bort med segerjubel hemma i Nyhemshallen. På torsdagskvällen kvitterade laget matchserien och tog sin femte raka hemmaseger i slutspelet - när Rikard Eriksson firade sitt nya tvåårsavtal med att hänga in ett hattrick i 8-3-segern mot Falun.


Resultatet:

Mullsjö - Falun 8-3 (3-0, 3-2, 2-1)

Mål Mullsjö: Rikard Eriksson 3, Kim Ganevik 2, Joel Dagman, Sebastian Palmqvist, Isaac Rosén

Mål Falun: Alexander Galante Carlström 2, Emil Johansson

Rubrikerna:

– Efter 5-3-förlusten i Dalarna var det ett revanschladdat Mullsjö som tog emot Falun hemma i Nyhemshallen på torsdagen. De dryga 1300 åskådarna bjöds också på en starkt öppning av hemmalaget, som efter den första perioden hade gått upp till 3-0 efter att Joel Dagman inlett målskyttet innan Rikard Eriksson smällde in två raka fullträffar.

– Mullsjö höll tillbaka gästande Falun väl och lät dem inte komma närmare än en tvåmålsmarginal. Alexander Galante Carlström satte 3-1 i början av mittenakten - men därefter gasade hemmalaget återigen ifrån och hade 6-2 inför den tredje akten. Väl där fortsatte Andreas Elfs manskap att bevaka sin ledning och stod till slut som klara segrare med 8-3 - och har därmed kvitterat matchserien till 1-1. Segern var också Mullsjös femte raka - av fem möjliga - hemma i Nyhemshallen.

– Mullsjös första- respektive andraenhet visade fin form på torsdagen. Tre poäng vardera gjorde Rikard Eriksson, Sebastian Palmqvist, Isaac Rosén - där den förstnämnde, som inför matchen skrev på ett nytt tvåårsavtal med klubben, noterades för ett hattrick.

– I Falun låg Alexander Galante Carlström bakom samtliga tre mål, i form av två fullträffar och en målgivnade passning.