Söndag
23 Jan 10 matcher
Måndag
24 Jan 1 match
Tisdag
25 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 2 matcher
Torsdag
27 Jan 2 matcher
Fredag
28 Jan 1 match
Idag 5 matcher
Söndag
30 Jan 5 matcher
Måndag
31 Jan 2 matcher
Tisdag
01 Feb 1 match
Onsdag
02 Feb 2 matcher
Torsdag
03 Feb 1 match
Fredag
04 Feb 2 matcher
Lördag
05 Feb 2 matcher
Hemma
Mora
MORA
Borta
Malmö
MAL

Segertåget KAIS Mora rullar vidare

26 januari 2019 18:05
SSL Dam

Tabelltvåan KAIS Mora blev alldeles för svåra för gästande Malmö under lördagen. Hemmalaget med Malin Alkelöw och Anna Wijk i spetsen, tog tag i taktpinnen direkt och ledningen var aldrig hotat. Efter 60 spelade minuter stod det klart att dalalaget vann med 9-2.


Resultatet:

KAIS Mora - Malmö 9-2 (3-0, 2-2, 4-0)

Mål KAIS Mora: Malin Alkelöw 3, Moa Gustafsson 2, Lina Svarfvar, Johanna Hultgren, Elin Reinestrand, My Kippilä

Mål Malmö: Frida Mainz Olsson, Marlene Lennartsson

Rubrikerna:

– KAIS Mora tog tag i taktpinnen direkt och gick till den första pausvilan med en 3-0-ledning. Men i det andra perioden spelade gästerna upp sig, och trots att Malmö dominerade skottstatistiken i mittenakten så gjorde de båda lagen lika många mål i den andra perioden.

– Den sista perioden var det sedan hemmalaget som var tillbaka i förarsätet igen och avgjorde matchen genom att göra fyra mål samtidigt som Malmö inte fick in något mer mål.

– Malmö fick inte stopp på Moras stjärnor Malin Alkelöw och Anna Wijk som båda svarade för fyra poäng idag. Frida Mainz Olsson och Marlene Lennartsson var de enda målskyttarna för gästerna.

– KAIS Mora är kvar på en andraplats i tabellen och är nu uppe i sin sjunde raka seger. Samtidigt som Malmö åker ned en placering på grund av att deras målskillnad försämrades efter dagens siffror.