Lördag
16 Sep 8 matcher
Söndag
17 Sep 4 matcher
Onsdag
20 Sep 1 match
Fredag
22 Sep 1 match
Idag 6 matcher
Söndag
24 Sep 5 matcher
Måndag
25 Sep 1 match
Torsdag
28 Sep 1 match
Fredag
29 Sep 8 matcher
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Storvreta
STO

Sjunde raka - Storvreta körde över Höllviken

17 november 2018 16:15
SSL Herr

Storvreta besegrade Helsingborg senast med 8-0. Under lördagen följde de upp den segern med sjunde raka efter att ha dominerat mot Höllviken. Jimmie Pettersson och Albin Sjögren hade båda en lysande eftermiddag och utökade sina poängsviter med fem nya poäng.


Resultatet:

Höllviken - Storvreta 2-12 (0-4, 1-6, 1-2)

Mål Höllviken: Daniel Persson, Christoffer Andersson

Mål Storvreta: Victor Andersson 2, Albin Sjögren 2, Jimmie Pettersson 2, Henrik Stenberg 2, Alexander Rudd, Fredrik Lindholm, Tobias Gustafsson, Filip Stenmark

Rubrikerna:

– Det var gasen i botten som gällde för Storvreta som satte fart direkt. Efter två mål vardera från Albin Sjögren och Victor Andersson i den första akten var ledningen aldrig hotad. Gästerna dominerade sedan den andra perioden, tack vare tre numerära överlägen, och svarade för ytterligare sex mål. Tobias Gustafsson nätade dessutom i boxplay.

– Jimmie Pettersson hade en bra lördag i Halörhallen och hade inför dagens möte svarat för 18 poäng på 12 matcher - idag inkasserades fem nya poäng. Även Albin Sjögren var framträdande idag och svarade för fem poäng.

– Daniel Persson och Johannes Wilhelmssons poängsviter är forsatt intakta där båda har svarat för poäng i samtliga matcher hittills. Idag noterades Persson för två poäng, ett mål och en assist och Wilhelmsson för en assist.

– Storvreta är nu uppe i serieledning men både Dalen och Falun som också slåss om förstaplatsen spelar senare idag. Det återstår att se om Uppsalalaget får behålla ledningen under landslagsuppehållet. Höllviken är fortfarande kvar på en elfteplats.