Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Örebro
ORE
Borta
Kalmarsund
KAL

Örebro vill resa sig från botten

31 oktober 2018 12:00
Matchguide

Örebro placerar sig på en nästjumboplats sju omgångar in på SSL-säsongen. Nu vill närkingarna resa sig från botten efter att endast ha tagit en vinst på de senaste fem - när tabellnian FBC Kalmarsund gästar Idrotthuset i Örebro.


Matchen:

Örebro - Kalmarsund

Onsdag 19:00 Idrottshuset

Formen:

Örebro: F, V, F, F, F

Kalmarsund: F, V, V, V, F

Rubrikerna:

– Efter sju spelade omgångar placerar sig Örebro som nästjumbo i SSL-tabellen. Närkingarna följde upp segern mot Pixbo med ännu en förlust senast, när laget tog emot Mullsjö hemma i Idrottshuset. Nu vill Örebro studsa tillbaka i sin hemmaborg och resa sig från sin bottenplacering.

– FBC Kalmarsund fick syna en uddamålsförlust mot giganten Storvreta senast. Kim Nilsson reducerade till 4-3 med tre och en halv minut kvar av den tredje perioden - men närmare än så kom inte nykomlingen som kammade noll i Uppsala.

– Unge Fredrik Andersson noterades för ett mål och två assist i förlustmatchen mot Mullsjö senast. Backen har i och med senaste matchens produktion noterats för totalt fyra poäng i SSL-karriären.

– Förutom stjärnan Kim Nilsson har duon Marcus Johansson och Tim Nyander varit återkommande i Kalmarsunds poängproduktion. De båda har noterats för 12 poäng vardera.