Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Falun
FAL
Borta
Linköping
LIBK

Duon redo för Linköping - Falun spelar hemma

6 april 2018 11:30
SSL-slutspelet

I semifinal ett åkte man på en riktig smäll mot Linköping. En bortavinst senare ska Falun nu ta revansch i JALAS Arena, ledda av den glödheta stjärnduon Rasmus Enström och Alexander Galante Carlström.


Falun - Linköping

Fredag 18:30 JALAS Arena

Det är utjämnat i semifinalserien mellan Falun och Linköping. Lagen har lagt beslag på varsin bortavinst, båda gångerna med fyra måls marginal. Bäst började det för Linköping, som chockade mästarna i semifinal ett med fyra mål redan i den första perioden. Östgötarna sprang in med lika många bollar även i mittenakten och segersiffrorna 5-9 fick hela JALAS Arena att sätta skrattet i halsen.

När det i onsdags var dags för returfight i Sporthallen var det Faluns tur att tysta hemmapubliken. Alexander Galante Carlström öppnade målskyttet efter en kvart och sedan rullade det på. Casper Backbys fullträff nio minuter in i den andra perioden innebar 0-4, ett underläge som Linköping aldrig var nära att hämta sig från.

Rasmus Enström stängde igen matchen med sitt 2-6 och Falun utjämnade serien. Just Enström har tillsammans med Galante Carlström visat form. Den senare stod för ett mål och två assist senast, totalt fem poäng på de två spelade semifinalerna.

En semifinalserie som alltså har ställningen 1-1 i matcher. Kampen om en finalbiljett står och väger när lagen nu styr tillbaka till Dalarna för rond tre. Senaste mötet i JALAS slutade alltså i en knock av Linköping - nu vill Falun slå tillbaka.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-Linköping via SSL Play.