Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Mullsjö
MUL

Vem tar kommandot - Storvreta eller Mullsjö?

3 april 2018 11:30
SSL-slutspelet

Storvreta och Mullsjö kliver in i semifinalen under tisdagen. Uppsalalaget har visat god form den senaste tiden och kommer med tio raka hemmavinster. Gästerna är dock otroligt starka på bortaplan och har endast en förlust på de sex senaste bortamatcherna. Nu drabbas de samman i IFU Arena.


Storvreta - Mullsjö

Tisdag 19:00 IFU Arena

Storvreta slog ut Helsingborg ur SSL-slutspelet med 4-0 i matcher under kvartsfinalserien. Trots att det var skåningarna som öppnade starkast i samtliga matcher kunde Uppsalalaget kriga sig tillbaka in i matcherna och vända på matcherna. I den sista kvartsfinalen var det mycket tack vare Niklas Winroth som svarade för tre av målen när Storvreta vann med 8-4. Två andra spelare som varit heta i kvartsfinalen är Jimmie Pettersson och Tobias Gustafsson som gjort mål i samtliga matcher. Pettersson har noterats för fyra mål och fyra assist samtidigt som Gustafsson gjort sju poäng i form av fyra mål och tre assist.

Mullsjö gick segrande ur västgötaderbyt med Pixbo och vann till slut med 4-1 i matcher. Efter en målsnål första kvartsfinal där Pixbo vann med 3-1 kunde Mullsjö sedan ta fyra raka segrar. De tre första med god marginal, i det femte mötet krävdes ett avgörande efter straffar där Daniel Gidske blev stor matchvinnare. Gidske har varit har på de två senaste matcherna svarat för tre mål och en assist. Anton Vestlund har även han varit glödhet på senaste och svarat för sju mål och en assist på de tre senaste matcherna.

Både Storvreta och Mullsjö åkte ur semifinalen förra säsongen, nu ska ett av lagen ta sig vidare till den stora finalen i Globen. Räkna med en rafflande batalj under tisdagen när ett av lagen ska ta kommandot i denna semifinal.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Storvreta-Mullsjö via SSL Play.