Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Mullsjö
MUL

Östholm har hittat nätet - Pixbo behöver vinst

25 mars 2018 10:00
SSL-slutspelet

Kvartsfinalronden går vidare och trycket vilar på Pixbo Wallenstam. "Rävarna" måste stänga ner Mullsjös sylvassa offensiv och ta en seger, annars är slutspelet över.


Pixbo Wallenstam - Mullsjö

Söndag 16:00 Lisebergshallen

Ställningen i matchserien: 3-1 i matcher till Mullsjö

Det är klar fördel Mullsjö i kvartsfinalkampen mot Pixbo Wallenstam. Den på förhand stekheta duellen har utvecklats till att alltmer likna en offensiv uppvisning av MAIS. Förlust i det första mötet har följts upp av tre raka Mullsjövinster, samtliga med klar marginal.

8-2, 11-3 och 9-3 har siffrorna landat vid och målskyttet har alltså inte varit något problem alls för laget. I fredagens hemmafight sprang Mullsjö tidigt ifrån. Daniel Gidske spräckte sin slutspelsnolla i målkolumnen genom att skapa en tvåmålsledning som sedan växte till hela sex bollar i mittperioden.

Pixbo reducerade tre gånger om, men var aldrig nära att hota. Glädjande för "Rävarna" var dock att två av målen kom från Martin Östholm, som därmed gjorde sina första två poäng i SSL-slutspelet. Den vanligtvis produktive profilspelaren är idag en av de som måste visa vägen. Seger krävs för Pixbo hemma i Lisebergshallen, allt annat tar Mullsjö vidare till semifinal.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Pixbo-Mullsjö via SSL Play.