Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Endre
END
Borta
Telge
TSIBK

Endre jagar hemmaplansfördel - Telge förnyat kontrakt

9 mars 2018 11:30
Matchguide

Endres slutspelsplats är säker sedan en tid tillbaka och laget siktar nu på en hemmaplansfördel i kvartsfinalspelet. På fredagen ställs man mot nästjumbon Telge, vars chanser att hänga kvar i högstaligan fortsatt lever i fullaste grad.


Endre - Telge

Fredag 19:00 ICA Maxi Arena

Fem senaste Endre: F, V, F, F, F

Fem senaste Telge: F, F, F, F, F

Endres plats i det kommande slutspelet är säkrad sedan en tid tillbaka. Det gotlänningarna har kunnat fokusera på istället är att belägra bästa möjliga tabellposition, där en hemmaplansfördel i kvartsfinalspelet står på spel. Den placering tabellfemman kan nå som högst är en fjärdeplats där just nu Täby huserar och dit det inför fredagens fight mot Telge endast är en pinne. Efter det efterlängtade trendbrottet mot just Täby blev det en ny tung förlust senast när serieledande KAIS Mora blev för mäktiga och vann med 8-1. Nu står nästjumbon Telge för dörren - ett lag som fortsatt slåss för sin överlevnad i högstaligan.

För Tegle lever hoppet om ett förnyat kontrakt. Med tre matcher kvar är det lika många poäng upp till säker mark, vilket säkerligen kommer att skapa en hel del dramatik ända in i det sista. Ovanliggande Jönköping ställs mot Malmö på fredagen och har därefter Täby samt serieledande KAIS Mora kvar - Telge har å sin sida Dalen och Sirius i de två återstående omgångarna. Orkar Södertäljelaget med en sista uppryckning?