Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Dalen
DAL

Fylke i form - Pixbo ställs mot Dalen

2 mars 2018 15:00
Matchguide

I elva raka matcher har Alicia Fylke slagit till med poäng. Nu ska Pixbo Wallenstams stjärnnamn förlänga både sin och lagets fina svit hemma mot ett slutspelsjagande Dalen.


Pixbo Wallenstam - Dalen

Lördag 15:00 Wallenstamhallen

Fem senaste Pixbo: V, V, F, V, V

Fem senaste Dalen: V, V, F, F, V

Seriesegern är fortsatt i Pixbo Wallenstams blickfång när SSL 2017/2018 går in i sin slutfas. "Rävarna" har stått för en stark serie, med endast tre nederlag på 22 spelade matcher. Den senaste smällen kom för tre veckor sedan i seriefinalen borta mot KAIS Mora, en match som slutade 2-6.

Sedan dess har Pixbo studsat tillbaka med dubbla vinster. Telge sänktes med uddamålet (3-2) innan Jönköping besegrades med nästan lika knapp marginal (5-3). I båda matcherna har Alicia Fylke noterat poäng, något som blivit en vana. Fylke har nu gjort poäng i elva raka matcher och är just elva i SSL:s poängliga.

Tabelltvåan Pixbo ställs den här helgen mot Dalen, som har greppet om den sjunde kvartsfinalplatsen för närvarande. Umeågänget har precis som "Rävarna" vunnit två raka matcher och visar upp en god form. Förra helgen besegrades Karlstad i en mycket tät historia, där Camilla Lundin blev enda målskytt. Nu hoppas Dalen ta nya poäng i jakten på slutspel.