Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Karlstad
KAR

Dalen och Karlstad jagar slutspel - ställs mot varandra

23 februari 2018 15:00
Matchguide

Dalen har en poäng upp till den sista slutspelsplatsen, gästande Karlstad har tre. Räkna med att våda lagen kommer kämpa in i det sista för lördagens tre poäng. Med tanke på det senaste mötet mellan lagen där Dalen vann med uddamålet, står en riktig nagelbitare på schemat.


Dalen - Karlstad

Lördag 17.00 Umeå Energi Arena

Fem senaste Dalen: V, F, F, V, V

Fem senaste Karlstad: V, V, F, F, F

Dalen kämpar för att knipa den sista slutspelsplatsen och har inför lördagens möte mot Karlstad endast en poäng upp till Malmö på åttondeplatsen. Dalen har på de fem senaste matcherna två förluster men kommer från en seger mot Linköping senast. Frida Eriksson som startade säsongen starkt men som haft det tufft den senaste tiden och innan matchen mot östgötarna hade Eriksson gjort två assist på fem raka matcher. Men mot Linköping var hon tillbaka, med besked - tre mål och en assist.

Karlstad har efter en tung period med sex raka förluster nu hittat tillbaka till segerspåret. Värmlänningarna har på de två senaste matcherna både fått Endre och Jönköping på fall med 6-3 och 7-3. Faktum är att Karlstad endast är två poäng från Dalen och tre poäng till slutspelsplats. Räkna med två lag som kommer kämpa in i det sista för det åtråvärda åttondeplatsen.

När det första mötet gick av stapeln mellan de båda lagen denna säsong fick Karlstadlaget se sig besegrat med 4-3. Med tanke på vad som står på spel kan vi räkna med en jämn batalj även under lördagen.