Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Endre
END
Borta
Karlstad
KAR

Karlstad kämpar för att undvika botten - söker trendbrott

11 februari 2018 10:00
Matchguide

Karlstad gästar idag Endre och hoppas kunna bryta sin förlustsvit på fem raka matcher. Samtidigt som hemmalaget haft det tufft med två bortaförlsuter och hoppas studsa tillbaka på vinnarspåret hemma i ICA Maxi Arena. Räkna med två revanschsugna lag under söndagen.


Endre - Karlstad

Söndag 13.00 ICA Maxi Arena

Fem senaste Endre: F, F, V, V, V

Fem senaste Karlstad: F, F, F, F, F

Endre som startade säsongen starkt har på senare tid gått något trögt. Gotlänningarna fick se sig besegrade för andra matchen i rad under fredagen när de gästade Sirius som vann med 7-3. Båda förlusterna har dock kommit på bortaplan och i ICA Maxi Arena har hemmalaget bara en förlust denna säsong. Stina Ander är inne i en riktigt bra form och har på de tre senaste matcherna svarat för ett mål och tre assist.

Karlstad kämpar för överlevnad och har en poängs marginal ned till Telge som ligger precis under det nedre strecket. Värmlänningarna har dessutom samma poäng som Jönköping och Warberg, 16 inspelade poäng. Karlstad hamnar dock sist av de tre lagen med sämre målskillnad. Nu ska gästerna försöka bryta sin negativa trend med fem raka förluster.

Endre gasade på ordentligt i det senaste mötet med Karlstad och hade efter halva matchen tagit ledningen med 6-1. Värmlänningarna påbörjade då en ordentlig upphämtning med kom inte närmare än 6-4. Nu söker Karlstad revansch och även tre poäng för att undvika distansera sig något från kampen i botten.