Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Karlstad
KAR

Croneld jagar nya mål - Täby jagar andraplatsen

4 januari 2018 11:30
Matchguide

Täby går in i det nya året efter en stark höst, där det allra största utropstecknet varit Julia Croneld. Skyttedrottningen vill nu fortsätta sin målform när Karlstad gästar Tibblehallen.


Täby - Karlstad

Torsdag 19:00 Tibblehallen

Fem senaste Täby: V, V, V, V, V

Fem senaste Karlstad: V, F, V, F, F

Förra säsongen tillhörde Karlstad ett av de lag som överraskade mest i SSL. Den gångna hösten var inte lika lyckad för värmlänningarna, som dessutom helt tappade sin erkända hemmastyrka. Karlstad avslutade ändå 2017 med två vinster på de tre sista matcherna, båda i just hemmaborgen, och har greppet om den sista slutspelsplatsen inför seriens andra halva.

Vad gäller Täby är tabelläget ett annat. Stockholmslaget är placerade som trea, bara två poäng bakom tvåan KAIS Mora och med en lång segerrad bakom sig. För bortsett två raka förluster i början på oktober har Täby gått rent.

Det betyder i dagsläget en svit på åtta raka segrar, en trend som laget gärna håller levande. I omstarten väntar Karlstad, som allts är på uppgång en som behöver tygla en viss Julia Croneld. Täbys 20-åring kommer från ett magiskt slut på 2017 och efter sitt hattrick innan uppehållet går Croneld för nya fullträffar.