Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Örebro
ORE
Borta
Växjö
VÄX

Nytt kontrakt i sikte - Örebro med slagläge

28 februari 2018 11:30
Matchguide

Bottenkonkurrenten föll igår och ikväll har Örebro chansen att ta nya kliv mot fortsatt SSL-spel. Starka och formtoppade Växjö gästar Idrottshuset, där närkingarna söker efter tre poäng.


Örebro - Växjö

Onsdag 19:00 Idrottshuset

Fem senaste Örebro: F, F, F, F, V

Fem senaste Växjö: V, F, V, V, V

AIK hade greppet om matchen, men Höllvikens starka slutperiod vände på allt i tisdagsmötet. "Gnaget" föll med 6-8 och det var exakt vad Örebro hade hoppats på. Närkingarna har tre poäng att gå på gentemot nästjumbon AIK, ett avstånd som ikväll kan växa ytterligare.

Med tre matcher kvar att spela är det just Örebro och AIK som slåss om att undvika nedflyttning. Nykomlingarna från Närke har en svag form med fyra raka förluster, men har ändå ett försprång i streckstriden. Ikväll kan den negativa sviten brytas och seger mot Växjö skulle skicka Örebro ett stort steg närmare nytt SSL-kontrakt.

Just gästande Växjö är annars ett jobbigt motstånd att ställas mot just nu. Smålänningarna är i storslag med fyra vinster på sina fem senaste matcher och i helgen som gick mosades självaste Falun. SM-finalreprisen slutade 8-4 till Växjö, som bjöd på dubbla tvåmålsskyttar i form av André Andersson och Jesper Sankell. Fortsätter formtoppen borta mot Örebro?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Örebro-Växjö via SSL Play.