Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
AIK
AIK
Borta
Höllviken
HIBF

Målkungarnas duell - AIK hotar Höllviken

27 februari 2018 11:30
Matchguide

På ena sidan Andreas Stefansson med 34 fullträffar - på den andra Pontus Karlson Martell med 30. Skyttekungarna väntas stå i centrum när AIK och Höllviken gör upp i kampen för överlevnad.


AIK - Höllviken

Tisdag 18:00 Solnahallen

Fem senaste AIK: F, V, F, F, F

Fem senaste Höllviken: F, V, F, F, F

AIK är med tre matcher kvar att spela placerade utanför en fortsatt SSL-plats. Den klassiska klubbens existens i högstaligan hänger på avslutningen, som går vidare med ett riktigt laddat ödesmöte. För på plats elva slår sig Höllviken in, ett Skånelag som ikväll gästar Solnahallen med fem poängs marginal ner till motståndet.

Formkurvorna är inte något att skryta med för något av de båda lagen. Sett till de fem senaste matcherna har såväl AIK som Höllviken endast varsin seger och duon halkade senast tillbaka på förlorarspåret. Allra svagast är trenden hos Höllviken, som hade en sju matcher lång förlustsvit innan segern för två omgångar sedan.

Tabellmässigt skiljer alltså fem poäng mellan lagen, där AIK har 25 och Höllviken 30. På platsen däremellan återfinns Örebro med 28 och trion fightas för att undvika ned trettondeplats som innebär nedflyttning. Två spelare som väntas visa vägen i den kampen är Andreas Stefansson för AIK och Pontus Karlson Martell hos Höllviken. Båda målmaskinerna slåss i skytteligatoppen, Stefansson som trea på 34 nätrassel och Karlson Martell delad femma med 30.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ AIK-Höllviken via SSL Play.