Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Storvreta
STO

Serieledarna gästar Höllviken - hemmalaget söker revansch

9 februari 2018 15:00
Matchguide

Höllviken kommer till helgens drabbning med fem raka förluster. Gästerna och tabellettan Storvreta har sex raka vinster. Kan Höllviken resa sig när tuffast möjliga motstånd väntar? Eller tar tabellettan sin sjunde raka seger?


Höllviken - Storvreta

Söndag 16.00 Halörhallen

Fem senaste Höllviken: F, F, F, F, F

Fem senaste Storvreta: V, V, V, V, V

Höllviken är nere i en ordentlig svacka och har på de fem senaste matcherna inte tagit en enda seger. Det är skåningarnas längsta förlustsvit denna säsong. När den nu ska brytas ställs man mot tuffast möjliga motstånd. Nämligen serieledarna Storvreta som inte förlorat på sex raka matcher.

Hemmalaget har 26 inspelade poäng och ligger på en elfteplats i tabellen, samma poäng har Örebro som ligger tolva. Dessutom jagar AIK med bara fyra poäng färre och ska man inte tappa allt för mycket är det dags att börja plocka poäng för Höllviken.

Storvreta tutar och kör, just nu är man ligaledare och har en poäng mer än tvåan Falun. Noterbart är att gästerna är det lag som gör flest mål i hela SSL, 182 mål på 25 matcher. Man är också bra i det defensiva spelet och har släppt in minst mål, 108 stycken. Höllviken har på lika många matcher gjort 123 mål och släppt in 149 bollar.

I det senaste mötet mellan lagen vann Storvreta med klara 9-3 och uppsalalaget hade nästan tre gånger så många skott på mål. Valdemar Ahlroth och Robin Nilsberth skrev båda in sig som hattrickskyttar för hemmalaget. Kan Höllviken bjuda upp till kamp eller går serieledarna för sjunde raka?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Höllviken-Storvreta via SSL Play.