Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Thorengruppen
TTG
Borta
Örebro
ORE

Bottenmöte när Örebro gästar tabelljumbon

26 januari 2018 15:00
Matchguide

Det skiljer sju poäng mellan Team Thorengruppen och Örebro, för att Umeålaget inte ska halka allt för långt efter för att ta sig upp över det nedre strecket krävs tre poäng under lördagen. Den bedriften lyckades man med i säsongens första möte mot Örebro, något de nu vill göra igen.


Team Thorengruppen - Örebro

Lördag 16.00 Umeå Energi Arena

Fem senaste Team Thorengruppen: V, F, V, F, F

Fem senaste Örebro: V, F, F, F, F

Team Thorengruppen tog en viktig seger under onsdagen när man gästade Dalen. Thorengruppen som har det tufft och fortfarande ligger på jumboplatsen i tabellen är i stort behov av poäng, till lördagens gäster, Örebro, som ligger över det nedre strecket har Umeålaget sju poäng. Tobias Bergfors som nätat i de fem senaste matcherna stod för det avgörande målet i matchen mot Dalen, kan han få hål även på Örebro?

Örebro bröt en förlustsvit på fyra raka matcher när man under onsdagen också gästade Dalen och fick dem på fall. Närkelaget vann med 5-3, detta efter ett 3-0-underläge efter den första perioden. Ett starkt besked när man nu ska ta sig an tabelljumbon. Marcus Ekengren har kommit igen efter två matcher utan poäng och har nu gjort tre mål och två assist på de tre senaste matcherna.

Peter Reinholdt som i det första mötet med Örebro svarade för tre mål och en assist har nu gått poänglös i tre racka matcher, kan han komma igång igen mot närkingarna? Det första mötet vann Thorengruppen med 7-4. Örebro tog sedan revansch på hemmaplan och vann med 7-2, två av ett mål och två assist svarade Marcus Ekengren för. Ska vi gissa att laget som vinner under lördagen gör sju mål?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Thorengruppen-Örebro via SSL Play.