Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Thorengruppen
TTG
Borta
AIK
AIK

Bottenmöte i Umeå stundar

12 januari 2018 15:00
Matchguide

Jumbon mot nästjumbon. Det är ett bottenmöte som väntar när Team Thorengruppen tar emot AIK i Umeå Energi Arena - i en match där Solnaklubben går för att åter ta sig upp på säker mark.


Söndag 17:00 Umeå Energi Arena

Fem senaste Thorengruppen: F, F, F, V, F

Fem senaste AIK: F, F, F, F, V

Med 21 spelade matcher i ryggen belägrar Team Thorengruppen sistaplatsen i SSL. Elva poäng har spelats in och avståndet upp till säker mark börjar bli allt större för Umeålaget. Efter en lång rad av förluster vann man förvisso med 10-5 hemma mot Dalen den 19:e december - men sedan dess har man återigen dalat. Däremot skulle de regerande mästarna Falun få det jobbigt mot Thorengruppen på hemmaplan i den senaste omgången, då gästerna kvitterade sent och drog mötet till en förlängning. Förlust blev det dock även där för jumbon, som nu ställs mot ovanliggande grannen AIK.

För AIK ser det desto ljusare ut - trots läget i tabellen. Näst sist ligger Solnalaget men kan vid seger åter ta sig upp på säker mark. Efter två raka segrar i mitten av december har förluster radats upp på nytt där man senast föll mot Dalen med 4-2. När man gästar Västerbotten och Team Thorengruppen på söndagsefteriddagem är det med två tidigare segrar från säsongen i ryggen. AIK vann nämligen senaste mötet i Umeå Energi Arena med 8-2 och även hemma i Solnahallen med 7-6. Nu går Magnus Jäderlund och hans lag för att göra det igen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Thorengruppen-AIK via SSL Play.