Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Höllviken
HIBF

Slutspelsjakt - JIK ställs mot Höllviken

27 december 2017 11:30
Matchguide

Formen dippar hos båda - men trots det skuggar Jönköping och Höllviken i kampen om slutspel. Duon mäter krafterna ikväll med chansen att närma sig åttondeplatsen.


Jönköping - Höllviken

Onsdag 19:00 Jönköping Idrottshus

Med lite mer än halva serien spelad har Dalen greppet om den åttonde och sista slutspelsplatsen. Umeålagets 25 poäng placerar dem sex pinnar före de närmaste hoten - Höllviken och Jönköping. Duon står på 19 poäng och har en match till godo på Dalen, en match som alltså spelas ikväll.

Tian JIK tar emot nian Höllviken hemma i Idrottshuset, en plats där Jönköping förlorat sina två senaste matcher. Faktum är att nykomlingen överlag har en svag form. Resultatraden visar på fyra raka nederlag för JIK, som haft problem med målskyttet.

Även Höllviken går trögt efter två förluster i följd, den senaste med hela 3-8 hemma mot Växjö. Pontus Karlson fick där se sin galna målsvit på tolv raka matcher ta slut. Forwarden har annars varit en av de klart mest framträdande spelarna i Höllvikenoffensiven, tillsammans med Christoffer Andersson som noterat poäng i samtliga 17 spelade matcher.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Jönköping-Höllviken via SSL Play.