Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Höllviken
HIBF

Poängkungarna ska göra upp

29 november 2017 11:30
Matchguide

Pixbos Max Wahlgren har svarat för 27 poäng hittills denna säsong och leder SSL:s poängliga. Ikväll ställs han mot Höllvikens Christoffer Andersson som ligger trea i den ligan - med 26 inspelade poäng. Vem vinner matchen i matchen?


Pixbo - Höllviken

Fem senaste Pixbo: V, V, V, F, V

Fem senaste Höllviken: F, V, F, F, F

Pixbo har endast fyra förluster denna säsong och jagar nu Storvreta och Falun i toppen. Dock har tre av dessa förluster kommit på hemmaplan. Pixbo har tre raka segrar bakom sig och går nu för en fjärde för att på så sätt krympa avståndet till Storvreta som just nu har fyra poäng mer. Max Wahlgren som leder hela poängligan för SSL och har bara gått poänglös från en match den här säsongen.

Höllviken har det fortsatt tungt, dock tog gästerna en efterlängtad trepoängare mot Team Thorengruppen för två omgångar sedan när man vann med 10-4. Nu ska man alltså ta sig an topplaget Pixbo och Max Wahlgren. Höllvikens poängkung har bara gjort en poäng mindre än Wahlgren, gästernas Christoffer Andersson har svarat för poäng i samtliga matcher denna säsong och har ikväll chansen att gå om Pixbos poängkung i poängligan.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Pixbo-Höllviken via SSL Play.