Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Falun
FAL
Borta
Höllviken
HIBF

Stora starka Falun mot formsökande Höllviken

17 november 2017 15:00
Matchguide

Falun fortsätter att imponera i SSL och går nu för sin tionde seger under årets säsong. För motståndet står ett formsökande Höllviken som är i behov av såväl trendbrott som poäng.


Falun - Höllviken

Lördag 17.00 JALAS Arena

Fem senaste Falun: V, V, F, V, V

Fem senaste Höllviken: F, F, F, V, F

De regerande svenska mästarna Falun fortsätter att imponera på innebandysverige. Efter tio spelade matcher så stoltserar Falun i topp av tabellen med 25 inspelade poäng av 30 möjliga. Falun har också gjort mest mål av alla lag med 70 fullträffar, och har släppt in minst med 40 baklängesmål.

Det är med andra ord svårt att snacka bort Faluns storhet för tillfället. Förlusten mot Jönköping innan uppehållet är också nu bortglömd då Falun snabbt hittade rätt i spelet igen, och nu kan visa upp två raka segrar sedan det nederlaget.

Nu kommer Höllviken på besök till JALAS Arena. Ett Höllviken som inte kan visa upp samma fina form. Höllviken har tre raka förluster på sitt konto, och föll senast i den viktiga matchen mot AIK på hemmaplan.

Nu kommer man till Dalarna för att slå i rejält underläge, och kanske kan man skrälla? Oavsett vilket så är Höllviken i behöv av poäng för att att hålla lagen nedanför nedflyttningsstrecket bakom sig.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-Höllviken via SSL Play.