Söndag
14 Apr 4 matcher
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 3 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Fredag
20 Sep 1 match
Lördag
21 Sep 5 matcher
Söndag
22 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 3 matcher
Onsdag
25 Sep 3 matcher
Fredag
27 Sep 2 matcher

Täby lyfter upp ung trio till A-truppen

10 september 2018 17:30
SSL Dam Silly

Med bara veckor kvar till seriestart breddar Täby sin trupp. Klara från de egna ungdomsleden är trion Carolina Myrvoll, Maia Kollberg och Fanny Virgin.


Under helgen som gått har Täby gjort klart med trion, som alltså tar klivet upp genom klubbleden. Carolina Myrvoll, Maia Kollberg och Fanny Virgin har alla tillhört Stockholmslagets ungdomslag de senaste åren. Nu väntar en framtid på SSL-nivå, något som går helt i linje med Täbys ambitioner.

– När vi tog över laget var satsningen på de många talangerna som föreningen har till sitt förfogande en viktig del för oss och vår vision för framtiden. Med uppflyttningen av Myrvoll, Kollberg och Virgin så är vi en bra bit på den väg vi vill gå. Vi hoppas att detta sporrar andra talanger till att lägga ned det jobb som krävs för att ta nästa kliv, kommenterar Täbys tränarduo Tomas Davies och Johan Delshammar för klubbens hemsida.

Den färska A-lagstrion fyller ut en redan slagkraftig trupp. Myrvoll går in på backsidan med en ansett fin bollkontroll och god speluppfattning. Virgin ses som mångsidig spelare för flera olika positioner, samtidigt som Täby längre fram får in det offensiva hotet Myrvoll. Samtliga de uppflyttade spelarna är födda 2001.