Fredag
15 Feb 6 matcher
Lördag
16 Feb 3 matcher
Söndag
17 Feb 10 matcher
Idag 1 match
Onsdag
20 Feb 4 matcher
Torsdag
21 Feb 1 match
Fredag
22 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 5 matcher
Söndag
24 Feb 9 matcher

SSL-meriterad back klar för Dalen

19 juni 2018 09:10
SSL Dam Silly

Hon har vunnit både SM-guld och Champions Cupguld och spelat sju säsonger med IKSU i SSL. Efter tre säsonger med Team Thorengruppen i Allsvenskan väljer Sara Wilhelmsson SSL-spel igen - med IBK Dalen.


Sara Wilhemsson kände sig klar med innebandyn i SSL efter säsongen 2014/2015 och gick till Team Thorengruppen och Allsvenskan efter sju säsonger i SSL med IKSU. Backen svarade förra säsongen för 25 poäng på 21 matcher, nio mål och 16 assist. Nu står det klart att 28-åringen är klar för SSL-spel igen, men denna gång i IBK Dalen som presenterade Wilhelmsson under måndagskvällen.

– Känns framför allt roligt att testa SSL igen och få göra det i ett lag som slår ur underläge. Ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans efter en bra försäsong och fått ihop gruppen mer, säger backen till klubbens hemsida.

Wilhelmsson är rutinerad och har vunnit både SM-guld och Champions Cupguld. 28-åringen hoppas bidra med sin rutin och trygghet men även bra passningsspel och snack. Dalens tränare Henrik Vilhelmsson har länge haft Wilhelmsson på önskelistan och beskriver nyförvärvet såhär;

– Sara är en bollskicklig back som både kan vara en riktigt bra spelförande back men även en stark defensiv back.