Lördag
16 Sep 8 matcher
Söndag
17 Sep 4 matcher
Onsdag
20 Sep 1 match
Fredag
22 Sep 1 match
Idag 6 matcher
Söndag
24 Sep 5 matcher
Måndag
25 Sep 1 match
Torsdag
28 Sep 1 match
Fredag
29 Sep 8 matcher

JustNu fortsätter som partner till SSL

3 juli 2023 09:21
SSL

Sveriges ledande tryckerikedja JustNu fortsätter som officiell partner till världens bästa liga – Svenska Superligan i innebandy. ”Vi brinner för idrott och ser fram emot att hjälpa innebandyklubbarna tjäna mer pengar”, säger JustNus vd Martin Ghaoui.


Sverige är regerande världsmästare i innebandy på såväl herr- som damsidan och majoriteten av spelarna representerar klubbar i Svenska Superligan, SSL. Förra säsongen klev JustNu in som officiell partner och nu står det klart att samarbetet fortsätter.

Tryckerikedjan, som är störst i landet inom sin bransch, ser fram emot det fortsatta partnerskapet med SSL och dess föreningar.

”Innebandy är en av Sveriges mest populära sporter bland barn och ungdomar och vi ser fram emot att hjälpa elitklubbarna ta ytterligare kliv. Genom våra produkter och erbjudanden kan vi tillgodose deras och deras partners tryckbehov. Vi ser en stor potential i innebandyn och även en möjlighet att stärka vårt varumärke”, säger Martin Ghaoui, vd på JustNu.

Fredrik Johansson, vd för Svenska Superligan:

”Det är viktigt för oss att arbeta med starka partners och vi ser fram emot att fortsätta den resa vi påbörjat med JustNu. De är ledade i Sverige och möjliggör en stärkt ekonomi såväl för ligan som för klubbarna i stort och både kort- och långsiktigt.”

Om JustNu:

  • JustNu grundades 1971, är i dag Sveriges ledande tryckerikedja och är kända för att erbjuda snabb leverans av trycksaker samt skräddarsydda lösningar för företag och organisationer.
  • JustNu erbjuder en rad olika tjänster, som offsettryck, digitaltryck, storformatsprint, textiltryck, grafisk formgivning och mycket mer. Bredden av tjänster gör att de kan hantera allt från små till stora upplagor, med snabb leverans och hög kvalitet.

Här kan ni läsa mer om JustNu.