Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher

Två nya säsonger för Kanon - förlänger med JIK

27 augusti 2018 16:25
SSL Dam Silly

Viola Kanon är överens om en fortsättning i Jönköping. Backen har förnyat sitt avtal och gör sig redo för en andra SSL-säsong med JIK.


– Viola är en stabil, trygg och passningssäker back med ett stort hjärta för laget. Vi i sportgruppen är glada för att "Vivvi" valt att förlänga, kommenterar sportgruppens Ulf Zälle för JIK:s hemsida.

Det nya kontraktet löper över de två kommande åren, vilket innebär säsong tre och fyra för Kanon i JIK-dressen. 20-åringen anlände till Jönköping sommaren 2016 från sin moderklubb Linköping. I JIK var Viola Kanon först med om att lyfta klubben till SSL och senare spela laget kvar under föregående säsong.

– Det känns superbra att efter två säsonger i klubben få vara med om två säsonger till. Vi är ett fantastiskt lag och jag skulle inte vilja spendera alla mina dagar med några andra än dessa tjejer, förklarar Viola Kanon och fortästter;

– Jag känner att jag bara blir bättre och bättre som innebandyspelare för varje dag som går. Detta kommer att bli riktigt kul!