Tisdag
21 Jan 2 matcher
Lördag
25 Jan 5 matcher
Söndag
26 Jan 6 matcher
Måndag
27 Jan 1 match
Fredag
07 Feb 1 match
Lördag
08 Feb 8 matcher
Söndag
09 Feb 4 matcher
Tisdag
11 Feb 1 match

Två nya säsonger för Kanon - förlänger med JIK

27 augusti 2018 16:25
SSL Dam Silly

Viola Kanon är överens om en fortsättning i Jönköping. Backen har förnyat sitt avtal och gör sig redo för en andra SSL-säsong med JIK.


– Viola är en stabil, trygg och passningssäker back med ett stort hjärta för laget. Vi i sportgruppen är glada för att "Vivvi" valt att förlänga, kommenterar sportgruppens Ulf Zälle för JIK:s hemsida.

Det nya kontraktet löper över de två kommande åren, vilket innebär säsong tre och fyra för Kanon i JIK-dressen. 20-åringen anlände till Jönköping sommaren 2016 från sin moderklubb Linköping. I JIK var Viola Kanon först med om att lyfta klubben till SSL och senare spela laget kvar under föregående säsong.

– Det känns superbra att efter två säsonger i klubben få vara med om två säsonger till. Vi är ett fantastiskt lag och jag skulle inte vilja spendera alla mina dagar med några andra än dessa tjejer, förklarar Viola Kanon och fortästter;

– Jag känner att jag bara blir bättre och bättre som innebandyspelare för varje dag som går. Detta kommer att bli riktigt kul!