Söndag
14 Apr 4 matcher
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 3 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Fredag
20 Sep 1 match
Lördag
21 Sep 5 matcher
Söndag
22 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 3 matcher
Onsdag
25 Sep 3 matcher
Fredag
27 Sep 2 matcher

SSL-rutinerad back till nykomlingen

27 augusti 2018 09:00
SSL Herr Silly

Han har åtta säsonger i SSL på meritlistan med Pixbo Wallenstam. Under fredagskvällen presenterades backen Tim Wiklund av nykomlingen Lindås Rasta.


Tim Wiklund har över 200 matcher i SSL tillsammans med Pixbo Wallenstam och har dessutom nio landslagskamper med U19 i bagaget, nu väntar nya äventyr för backen som under fredagskvällen presenterades av Lindås Rasta.

27-åringen beskriver sig själv som en hängiven och mycket seriös person som jobbar för mycket och älskar att idrotta. Wiklund som inte hunnit sätta sig in så mycket i sin nya klubb ser fram emot utmaning.

– Det känns spännande och kul, roligt att sluta upp med mina gamla (födda) 91 kollegor samt se träna med ett par riktigt vassa yngre framtidsnamn, säger Wiklund till klubbens hemsida och fortsätter;

– Känner tyvärr inte till så mycket om Lindås Rasta sedan tidigare, ni får ursäkta mig för det. Jag har mött Lindås i ett gäng träningsmatcher tidigare och den uppfattningen jag fått av laget är att det finns en väldigt hög högsta nivå.

Joacim Bernvid som är tränare i Lindås är nöjd med klubbens senaste nyförvärv.

– Det är fantastiskt att vi lyckas knyta till oss Tim. En person som är en kulturbärare som står för noggrannhet och proffsighet. Tim är en fantastisk innebandyspelare som kommer kunna driva vårt anfallsspel från bakplan samt öka på aggressiviteten i defensiven. En viktig figur i denna säsongens upplaga av Lindås Rasta IBK.