Torsdag
07 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 9 matcher
Söndag
10 Okt 5 matcher
Fredag
22 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 9 matcher
Söndag
24 Okt 4 matcher

Veckans hetaste nyheter i SSL - vecka 29

26 juli 2021 09:00
SSL SILLY

Dags att sammanfatta nyheterna i SSL.se den senaste veckan! SSL Dam har bjudit på ett par riktigt vassa nyförvärv och en riktig dundercomeback!


SSL DAM

ENDRE IF

Endre är aktiva på transfermarknaden just nu och presenterade två nyförvärv under veckan.

Agnes Wiklund ansluter från seriekonkurrenten Täby. 24-åringen matade in 32 poäng på 25 SSL-matcher den gångna vintern då hon även testades i landslaget.

– I Agnes får vi in en spelskicklig och bolltrygg spelare som vi gärna vill se spela rättvänd. En poängspelare som gör lika många mål som assist. Riktigt kul att Agnes kommer till ön, säger tränaren Bruno Lundberg.

Endre har även gjort klart med Emma Stid från Telge. Hon beskrivs som en tuff back och fysisk stark spelare.

– I Emma får vi in en framtidsspelare. Hon är en allround spelare, duktig defensivt och går gärna med offensivt. Hon ser spelet på ett bra sätt och kan sätta upp sina medspelare till bra lägen, säger Lundberg.

KARLSTAD INNEBANDY

Karlstad fortsätter att rusta inför kommande säsong. Adina Augustsson och Linnea Wallgren har redan återvänt till klubben och nu vänder även Alexandra Terner hem till Värmland. 21-åringen svarade för 18 poäng på 23 matcher i Mora i vintras.

– Jag är verkligen taggad och tror det kommer bli hur bra som helst, säger Terner som kritat under ett tvåårsavtal.

KAIS MORA

Malin Andréason är klar för en comeback i SSL och Mora. Forwarden, med två SM-guld och två VM-guld på sitt cv, har inte spelat sedan våren 2020. Den säsongen, som kortades på grund av covid-19, svarade hon för femton poäng på 22 matcher.

– I Malin får vi en väldigt rutinerad, engagerad och passionerad människa till laget. Som spelare vet alla vad hon är kapabel till, hon har en förmåga att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Ett värdefullt tillskott både på plan och utanför, som med sin energi, hjärta för klubben, rutin och erfarenhet kommer bidra i alla delar av laget, säger assisterande tränaren Lars-Olov ”Lollo” Olsson.

SSL HERR

Inga nyheter.