Rönnby satsar framåt - fyra kontraktsförlängningar

6 mars 2018 09:30
SSL Dam

Under måndagens träning förlängde Rönnby med fyra spelare. Jonna Sjöberg, lagkapten Elin Björkman, Sofia Olander och Jennifer Lindholm har alla förlängt sina kontrakt över de kommande två säsongerna.


– Stämningen i SSL-truppen är god inför kommande slutspel samtidigt som sportgruppen tar höjd för nästa säsong. Det är trevligt att långt innan säsongen är över signera med fyra riktigt bra spelare och karaktärer. Jonna Sjöbergs, Elin Björkmans, Sofia Olanders och Jennifer Lindholms tvåårskontrakt ger positiva signaler för framtiden säger föreningens ordförande Hannu Högberg till klubbens hemsida.

19-åriga forwarden Jonna Sjöberg har denna säsong svarat för 13 poäng på 18 matcher, poängen är fördelat på åtta mål och fem assist. Sjöberg har tillhört Rönnbys organisation sedan 2010/2011.

Lagkaptenen Elin Björkman kom till Rönnby från Falun inför säsongen 2015/2016. Den 23-åriga forwarden har noterats för 15 mål och åtta assist på 23 matcher. På de tre senaste matcherna har Björkman svarat för två mål och tre assist.

Sofia Olander har tillhört Rönnbys organisation sedan 2013/2014. Olander är även hon forward och har spelat 21 SSL-matcher denna säsong. Det har resulterat i två mål och en assist. 20-åringen har dessutom spelat två matcher för Rönnbys ungdomslag denna säsong och noterats för ett mål och två assist.

Jennifer Lindholm spelar back och har tillhört Rönnby sedan 2015/2016, innan dess spelade 24-åringen för Telge och Strängnäs. På 23 matcher har Lindholm noterats för två mål och två assist från sin backposition.