Lördag
23 Okt 9 matcher
Söndag
24 Okt 4 matcher
Måndag
25 Okt 1 match
Idag 1 match
Onsdag
27 Okt 1 match
Torsdag
28 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 7 matcher
Söndag
31 Okt 7 matcher

Positivt möte mellan SIBF och FSSL

21 augusti 2021 12:00
SSL:s framtid

Under fredagseftermiddagen möttes styrelserna för Svenska Innebandyförbundet och Föreningen Svenska Superligan. Mötets syfte var att fortsätta att stärka de goda relationerna och samtala om viktiga framtidsfrågor för svensk innebandy.


Samarbetet mellan Svenska Innebandyförbundet (SIBF) och Föreningen Svenska Superligan (FSSL) har successivt stärkts under de senaste åren och under fredagen möttes organisationernas respektive styrelser för att samtala om svensk innebandys gemensamma mål, vision och värdegrund.

– Vi tycker att det är viktigt att bygga positiva relationer mellan våra styrelser och stärka vårt gemensamma arbete för svensk innebandy, där vi har ett ansvar att tillsammans genomföra målen i vår strategi "Innebandyn Vill", säger SIBF:s ordförande Märit Bergendahl.

– Vi ser gemensamt en stor potential för svensk innebandy och under mötet rådde en stark framåtanda som känns hoppfull inför vårt fortsatta samarbete för att ta nya steg för innebandyn framåt, säger FSSL:s ordförande Krister Kalte.