Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Positivt möte mellan SIBF och FSSL

21 augusti 2021 12:00
SSL:s framtid

Under fredagseftermiddagen möttes styrelserna för Svenska Innebandyförbundet och Föreningen Svenska Superligan. Mötets syfte var att fortsätta att stärka de goda relationerna och samtala om viktiga framtidsfrågor för svensk innebandy.


Samarbetet mellan Svenska Innebandyförbundet (SIBF) och Föreningen Svenska Superligan (FSSL) har successivt stärkts under de senaste åren och under fredagen möttes organisationernas respektive styrelser för att samtala om svensk innebandys gemensamma mål, vision och värdegrund.

– Vi tycker att det är viktigt att bygga positiva relationer mellan våra styrelser och stärka vårt gemensamma arbete för svensk innebandy, där vi har ett ansvar att tillsammans genomföra målen i vår strategi "Innebandyn Vill", säger SIBF:s ordförande Märit Bergendahl.

– Vi ser gemensamt en stor potential för svensk innebandy och under mötet rådde en stark framåtanda som känns hoppfull inför vårt fortsatta samarbete för att ta nya steg för innebandyn framåt, säger FSSL:s ordförande Krister Kalte.