Söndag
14 Apr 4 matcher
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 3 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
21 Sep 4 matcher
Söndag
22 Sep 1 match
Måndag
23 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 3 matcher
Onsdag
25 Sep 3 matcher
Fredag
27 Sep 2 matcher

Malmö knyter upp talang på långt kontrakt

7 mars 2018 11:25
SSL Dam

Fostrad i magenta färger och nu etablerad i A-truppen. Malmö har på onsdagen bekräftat en "livstidsförlängning" av forwardens kontrakt.


Malmö FBC förlänger avtalet med Frida Mainz Ohlsson, fostrad i just Skåneklubben. 19-åringen har fått sitt stora genombrott den här säsongen, efter att ha slagit sig in i A-truppen 2015/2016.

Mainz Ohlsson har länge setts som en stor talang och har funnits med för att representera såväl Skånelaget som U19-landslag. Under pågående SSL-säsong har den tidigare centern skolats om till forward, något som gett ett poängmässigt uppsving. Det nya avtalet med Malmö löper över en mycket lång tid och klubben kallar det för ett "livstidskontrakt".

– Frida är en envis spelare som har jobbat hårt och varit framstående i sin åldersklass, men där man ändå har sett att det finns så mycket mer att hämta ut. Det gläder därför extra när hon nu växlar upp och får ut mer av sina förmågor i spelet, berömmer Malmös klubbchef Mikael Jeppsson för den egna hemsidan.

– Sen är det så klart extra positivt att våra egenfostrade spelare trivs så bra i föreningen och symbolvärdet i att teckna långa avtal från såväl spelare som förening kan inte nog understrykas. Avtalet tecknades egentligen mycket tidigare. Men vi valde att vänta med presentationen till det kom en match i hemmaborgen Kirseberg, där allting en gång började.