Söndag
14 Apr 4 matcher
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 3 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Fredag
20 Sep 1 match
Lördag
21 Sep 5 matcher
Söndag
22 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 3 matcher
Onsdag
25 Sep 3 matcher
Fredag
27 Sep 2 matcher

Tidigare SSL-namn till Malmö: "Var inte välscoutad"

29 augusti 2018 15:30
SSL Dam Silly

Sanna Holmström är tillbaka i SSL. Forwarden, med ett förflutet i Dalen, är klar för Malmö efter endast en provträning.


– Jag ska villigt erkänna att Sanna inte var välscoutad innan. Men goda referenser gjorde att vi ville ge det en chans, Det tog en träning så gjorde jag klart för Sanna att vi ville ha henne i A-laget, berättar Malmös klubbchef Mikael Jeppsson för den egna hemsidan.

Möjligheten till en övergång öppnade upp sig under de senaste dagarna. Malmö fick då upp ögonen för Sanna Holmström, som flyttat söderut sedan hennes avtal med Skellefteå löpt ut. En provträning senare hade 23-åringen övertygad Malmöledningen och på onsdagen skrevs ett kontrakt under.

Närmast kommer alltså Holmström från Skellefteå, där forwarden skickade dit 40 poäng i Allsvenskan föregående säsong. Under sin karriär har Sanna Holmström även hunnit med SSL-spel i Dalen. Malmö blir hennes andra sejour i högstaligan och skåningarnas tränare Niklas Lauritsen uttalar sig;

– Sannas speed ger oss fler möjligheter att kliva högre för att stressa våra motståndare och med boll är det en avig spelare, som såväl kan gå på eget avslut som att spela fram. Sanna har kommit otroligt snabbt in i gruppen och det är väl egentligen bara skånskan hon ligger lite efter i.