Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Veckans hetaste nyheter i SSL - vecka 28

19 juli 2021 09:00
SSL SILLY

Dags att sammanfatta nyheterna i SSL.se den senaste veckan! Vi är mitt i sommaren och det har varit en lugn vecka - men två nyheter har presenterats.


SSL DAM

ENDRE IF

Endre har förstärkt truppen med Felica Wallin som ansluter från IBK Göteborg där hon också testat på SSL-spel tidigare. Backen har även en gedigen tid i Storvreta att blicka tillbaka på.

– Vi gillar hennes spelartyp. En atletisk och rörlig spelare som kan spela på flera positioner, som jobbar hårt och som gärna vill fylla på offensivt vid läge. En energispridare som kommer bli en tillgång i gruppen, säger tränaren Bruno Lundberg.

SIRIUS INNEBANDY

Den gångna säsongen lånade Sirius in rutinerade forwarden Sara Attermo från Täby. Nu står det klart att Attermo blir permanent Sirius-spelare och därmed blir kvar i klubben. 33-åringen svarade för 21 poäng på 26 matcher i vintras.

"Finns få personer som Sara som besitter de egenskaper som spelare som hon, vilken motståndare och målvakt är inte orolig när hon är framför mål? Som person ger hon allt för laget och ger ett lugn som alla behöver", skriver Sirius på sin Facebook-sida.

SSL HERR

Inga nyheter.