Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Veckans nyheter i SSL - vecka 30

27 juli 2020 09:00
SSL Silly

Varje måndag så sammanfattar SSL.se den senaste veckans nyheter. Silly season går på lågvarv just nu - men den gångna veckan bjöd i alla fall på ett par nyheter.


Stjärnmålvakten blir kvar

Pixbo Wallenstam IBK (SSL Dam)

Pixbo och toppmålvakten Lara Heini är överens om ett nytt kontrakt. Schweiziskan kom till Sverige, SSL och Pixbo under sommaren 2018, och har sedan dess visat klass i världens bästa liga. Den gångna säsongen utsågs hon till bästa målvakt i både VM och SSL.

– Jag kunde ju inte sluta mitt äventyr i Sverige med en avbruten säsong. Vi har det jättekul i laget och SSL är spännande att spela i. Såklart saknar jag mitt hemland lite men Sverige är inte så dåligt det heller. Jag hade några alternativ i Schweiz när jag skulle välja klubb inför nästa säsong men jag behövde inte tänka så länge, det var ett ganska enkelt beslut att stanna kvar i Pixbo Wallenstam, säger Lara Heini till Pixbos hemsida.

Forward tar timeout

Pixbo Wallenstam IBK (SSL Dam)

Pixbo har både landat fina nyförvärv och viktiga förlängningar i vår och sommar, men har nu drabbats av ett avbräck. Josefine Wålinder tar en timeout på grund av studier. 22-åringen svarade för tio poäng på 24 matcher den gångna säsongen.

"Vi önskar Josefine ett stort lycka till och varmt välkommen åter i framtiden", skriver Pixbo på sin hemsida.