Söndag
14 Apr 4 matcher
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 3 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Uhlin förlänger med JIK: "En spelare vi värdesätter högt"

2 juli 2018 09:30
SSL Herr Silly

Med ett nytt tvåårskontrakt har Johan Uhlin signat upp för en fortsättning hos Jönköping. 21-åringen blir därmed kvar i rödvitt fram till 2020.


Säsongen som gick var Jönköping äntligen tillbaka i SSL igen. För Johan Uhlin innebar det backens första matcher i högstaligan, en uppgift som 21-åringen klarade av med bravur.

JIK spelade sig med marginal kvar och Uhlin var en viktig del i lagbygget. Så blir det även framöver, då spelaren teckenat ett nytt kontrakt med klubben fram till 2020. Det tvååriga avtalet innebär att Uhlin till hösten går in till sin femte säsong i Jönköping.

– Det känns otroligt kul att stanna kvar i JIK två säsonger till, det har varit min klubb sedan 2014 och kommer att vara det åtminstone till 2020. Vi är ett underbart gäng och har varit starka tillsammans i både med- och motgångar, kommenterar Johan Uhlin för JIK:s hemsida samtidigt som sportgruppens Alexander Tavs fyller i;

– Johan Uhlin är en spelare som vi värdesätter högt då han alltid ger allt i alla lägen. Han har goda ledaregenskaper, har tagit stora kliv i utvecklingen och han har ännu mer att ge framöver. Vi är glada att våra unga spelare väljer att stanna och att de tror på en fortsatt utveckling i klubben.