Söndag
27 Nov 11 matcher
Onsdag
30 Nov 2 matcher
Torsdag
01 Dec 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
03 Dec 9 matcher
Söndag
04 Dec 4 matcher
Tisdag
06 Dec 1 match

Slutspelsvalen i direktsändning

10 mars 2022 14:00
SSL-slutspelet

På lördag avslutas SSL Herr 2021/2022 och i direkt anslutning till detta kommer de bäst placerade slutspelslagen att välja motståndare. Valen genomförs i direktsändning hos SportExpressen Play på lördag kväll!


Årets slutspelsval för SSL-slutspelet på både dam- och herrsidan genomförs i en direktsändning från SportExpressen Play. Samtliga tränare från de åtta slutspelslagen i respektive SSL-slutspel deltar.

Först ut är herrarna, som avslutar sin grundserie i SSL Herr på lördag den 12 mars. Direktsändningen med slutspelsvalen startar därefter kl 17:30 och kan ses via undersidan för SSL-slutspelet där du också kan läsa mer konkret om hur SSL-slutspelet går till. Sändningen pågår i ungefär en halvtimme och omfattar kommentarer från de inblandade slutspelslagen.

– Slutspelstider är den bästa tiden på säsongen och då växlar även vi upp vår bevakning. Det ska bli väldigt intressant att få höra hur lagen resonerar kring slutspelsvalen och att det sker live i vår sändning ger en extra krydda, säger Oskar Lund på SportExpressen

Falun, Storvreta, Växjö, Kalmarsund, Linköping, Helsingborg och Mullsjö är inför den sista omgången klara för SSL-slutspelet på herrsidan. En plats återstår alltså. Dalen innehar i nuläget den åttonde och sista kvartsfinalplatsen, med Pixbo en poäng bakom och Thorengruppen två poäng bakom.

För SSL Dam pågår grundserien en vecka till och den sista omgången i SSL Dam spelas lördag den 19 mars. På motsvarande sätt kommer därefter slutspelsvalen att göras i en direktsändning från SportExpressen Play.