Lördag
23 Okt 9 matcher
Söndag
24 Okt 4 matcher
Måndag
25 Okt 1 match
Idag 1 match
Onsdag
27 Okt 1 match
Torsdag
28 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 7 matcher
Söndag
31 Okt 7 matcher

Veckans hetaste nyheter i SSL - vecka 30

2 augusti 2021 10:00
SSL SILLY

Dags att sammanfatta nyheterna i SSL.se den senaste veckan! "Silly season" är på väg att ta slut men två nyheter har ramlat in senaste sju dagarna.


SSL DAM

SIRIUS INNEBANDY

Sirius har skrivit nytt kontrakt med Matilda Nilsson. Hon anslöt till klubben efter att ha gått på RIG och har nu gjort dubbla SSL-säsonger. Den gångna vintern bjöd på tre poäng på 22 matcher.

"Hon har varje säsong tagit större och större kliv så ska bli intressant att se vad som händer denna säsong", skriver Sirius på sin Facebook-sida.

SSL HERR

Kalmarsund stärker upp ledarstaben med ytterligare ett namn. Martin Forman kliver in som ny assisterande tränare i båset där Viktor Gustavsson och Christian Guntsch redan finns. Tjecken kommer närmast från FBS Bohemians i tjeckiska högstaligan och är bror till Filip Forman som gjorde ett succéartat gästspel i FBC i vintras.

– Det känns riktigt spännande att få in en utländsk tränare som en del av tränarstaben och vi tror Martin kommer komplettera "VG" och Guntsch på ett utmärkt sätt, säger Patrik Klockare Bäck, sportdirektör i Kalmarsund.