Tisdag
21 Jan 2 matcher
Lördag
25 Jan 5 matcher
Söndag
26 Jan 6 matcher
Måndag
27 Jan 1 match
Fredag
07 Feb 1 match
Lördag
08 Feb 8 matcher
Söndag
09 Feb 4 matcher
Tisdag
11 Feb 1 match

IBK Dalen Moose - ny elitförening i Asien

14 augusti 2019 11:05
Innebandy i världen

IBK Dalen går samman med Moose Warriors för att skapa en ny elitförening i Singapore. Namnet blir IBK Dalen Moose och visionen är att utveckla asiatiska spelare i världsklass.


Att innebandyn fortsatt är en växande och numera också global idrott är ett faktum. För att fortsätta den positiva utvecklingen har den svenska SSL-föreningen IBK Dalen från Umeå och Moose Warriors från Singapore valt att inleda en gemensam satsning på att stärka asiatisk innebandy.

I samband med att nya IBK Dalen Moose presenteras i dag den 14 augusti redovisas också den tydliga visionen att utveckla asiatiska spelare i världsklass.

– Tillsammans gör vi verklighet av vår passion och lockar fram elden som finns i var och en av oss, säger Rudy Pierre Low som är ordförande i den nya elitföreningen IBK Dalen Moose.

Från IBK Dalen har bland andra klubbdirektören Urban Karlsson varit involverad i arbetet med den nya satsningen.

– Det känns väldigt spännande och vi ser fram emot att arbeta hårt för att IBK Dalen Moose skall bli Asiens bästa innebandyklubb, säger Urban Karlsson.

Spelarvärvningar till IBK Dalen Moose

I samband med lanseringen av den nya föreningen presenteras också två nyförvärv till IBK Dalen Moose. Det handlar om målfarlige Tristan Jun An See och målvakten Joshua Loh Teng Wei.

Båda har deltagit i spelarutbildningsläger hos IBK Dalen och kommer nu att bidra till den nya klubbens satsning.

Mer läsning

IBK Dalens hemsida
IBK Dalen Moose – Facebooksida
IBK Dalen Moose – Instagram