30 Mar 4 matcher

Malmös målskyttar visade vägen

22 september 2017 21:13
SSL Dam

Malmö bjöd på tre tvåmålsskyttar under fredagskvällen när Warberg besegrades med 7-4. Det var en frejdig och böljande match som bjöd på härlig offensiv innebandy.

Malmö - Warberg 7-4 (3-2, 1-0, 3-2)

Mål Malmö: Johanna Nilsson, Ella Hammer 2, Ellen Tillman 2, Ellen Rasmussen 2.

Mål Warberg: Andrea Envall 2, Camilla Halldén, Jenny Dahl.

Det var full fart framåt och något öppna spjäll bakåt till en början när Malmö och Warberg drabbade samman under fredagskvällen. Lagen följdes åt målmässigt i en frejdig offensiv förstaperiod där både Ella Hammer och Andrea Envall bjöd på två mål var.

Båda lagen stramade till försvarsspelet i den andra perioden, och det bjöds inte på samma klara målchanser då lagen hittade ett bättre recept för att stänga ner varandras offensiv. Ellen Tillman visade dock på känsla för mål för Malmö när hon prickade in 4-2 i mittperioden.

Det blev betydligt öppnare spel igen i den tredje perioden, och då kom också målen igen. Lagen följde varandra åt när spelet böljade fram och tillbaka, men det var hela tiden med Malö i förarsätet. Warberg tog ut målvakten mot slutet i ett sista försök, men det slutade med att sista bollen gick in i tom kasse fram till 7-4.