22 Apr 2 matcher

Täby krossade Sirius

22 september 2017 21:05
SSL Dam

Det var aldrig något snack under fredagskvällen när Täby besegrade Sirius med klara 8-1. Matchen var avgjord redan efter 20 minuter då hemmalaget hade gått ifrån till en 5-0 ledning.

Täby - Sirius 8-1 (5-0, 2-0, 1-1)

Mål Täby: Linnea Wiregård 2, Sanna Ulvhag, Jennifer Stålhult, Louise Wickström 2, Michelle Rydin, Josefin Ulvhag

Mål Sirius: Maja Liljeroth

Täby gick på knock direkt mot gästande Sirius som inte hade skuggan av en chans under fredagskvällen. Hemmalaget rivstartade och hade 4-0 på resultattavlan redan efter drygt den halva första perioden. Gästerna tog timeout och försökte snacka ihop sig, men förgäves. Michelle Rydin kunde öka på ledningen än mer innan ens 20 minuter var spelade.

Hemmalaget fortsatte på den inslagna vägen och fortsatte med sin offensiva propaganda, samtidigt som gästade Sirius fick ägna den mesta tiden åt att försvara sig. Täby hittade fortsatt rätt och Sirius blev något frustrerat när man märkte att man var steget efter denna afton.

Täby var klassen större denna kväll och till slut kunde hemmalaget enkelt spela hem tre poäng efter segersiffrorna 8-1.