Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Stina Ander stannar i Endre

3 april 2018 10:15
SSL Silly Dam

Endre har börjat sitt lagbygge inför den kommande säsongen, och under tisdagen kunde man presentera ett nytt tvåårskontrakt med hårdskjutande Stina Ander.


– Jag har varit i Endre IF i tre år nu och känner mig som hemma, det var ett enkelt beslut att stanna kvar på Gotland. Ön andas innebandy och det är få förunnat att få spela här inför vår hemmapublik, säger Ander och fortsätter:

– Endre IF är en seriös förening som har tydliga mål och som ger oss de bästa förutsättningar för att bli bäst. Jag vill absolut vara med på denna resa med Endre IF. Det känns som att vi blir bättre för varje år, och det är extra kul att vi tjejer får allt fokus, säger hon.

Jonas Åström i Endres sportkommitté är nöjd med det nytecknade avtalet med 22-åriga Ander.

– Det har varit roligt att se Stinas utvecklingskurva sen återkomsten efter hennes skadebekymmer, men viktigast av allt har varit att hon kommit tillbaka till innebandyn igen. Vi är väldigt glada att hon är tillbaka på banan. Säsongen som varit har hon dessutom spelat forward istället för back och visat vilka spetsegenskaper hon besitter i sitt offensiva spel. En skadefri Stina har stor potential som med en ordentlig försäsong kommer att ta henne till den nivå hon vill ligga på, säger han i ett pressmeddelande.